Αρχική σελίδα » Καλλιτεχνικά Projects

Η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με την ανάπτυξη καινοτόμων μέσων ανάλυσης και σύνθεσης του οπτικοακουστικού σήματος και της διαδραστικής του σχέσης με τον ερμηνευτή. To LabMAT προσφέρεται για την υλοποίηση καλλιτεχνικών project με την χρήση νέων τεχνολογιών και την ανάπτυξη εξειδικευμένων διαδραστικών εφαρμογών που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες στα πλαίσια της υλοποίησης ενός έργου. Η δραστηριότητα του εργαστηρίου εκτείνεται στα πεδία της αμιγούς ηλεκτρακουστικής μουσικής των μικτών έργων και της μουσικής με χρήση Η/Υ (computer music), στης επιτέλεσης (performance) και των διαδραστικών οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων (sound installation) κλπ. Το Sound Studio είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα χώρους ηχοληψίας και παραγωγής καλλιτεχνικών project ενώ η αίθουσα του εργαστηρίου διαθέτει την ψηφιακή υποδομή για την περαιτέρω ψηφιακή επεξεργασία ηχητικού σήματος αλλά και την ανάπτυξη διαδραστικών εφαρμογών.


 

Σύνολο Ηλεκτρονικής Μουσικής

leme.music.uoa.gr


Sound Engineering

-World Voice Day

-Production


Lectures - Seminars

-Lectures

 

Creative Technology in Education (Student Projects)

-Οδύσσεια

-Τα παιδία παίζει


Creative Technology Student Projects (2013 - 2016)

-Sound poetry

--Constantin Cavafy

--Μηχάλης Γκανάς

--Αρχίλοχος

--Βίκυ Γιώτη: Χαμένη Πυξίδα, διάρκεια: 2:33

--Κατερίνα Βλάχου: Τινά του ρού, διάρκεια: 3:00


SoundScapes

SoundScapes of the National Observatory of Athens

 

Conferences 

Joint ICMC|SMC|2014, Athens, Greece

 

 

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΑΗΣ 2017

 

30 - 31 Μαΐου & 1  Ιουνίου

Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ

Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5 , Πλάκα)

 

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. συμμετέχει στον εορτασμό των 180 χρόνων από την ίδρυση του Ε.Κ.Π.Α. με ένα τριήμερο εκδηλώσεων με συναυλίες φοιτητών στο πλαίσιο του Μουσικού Μάη 2017.

Από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1 Ιουνίου έξι διαφορετικές μουσικές συναυλίες, από την κλασσική ως τη σύγχρονη μουσική και από την παραδοσιακή ως τη μοντέρνα και τη τζαζ, θα πραγματοποιηθούν στον υπέροχο χώρο του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5, Πλάκα), στους πρόποδες της Ακρόπολης.

 

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες και πρόγραμμα: www.music.uoa.gr

 

Πρόγραμμα Εκδηώσεων

Αφίσα

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο: